Skip to main content
Nieuws

Belangrijke informatie voor vrijdag 25-8-2023

By 24/08/2023No Comments2 min read

Morgen is het spelenkermis op het kvw terrein in Heeswijk-Dinther, de kinderen van de ienieminie en onderbouw worden begeleid door hun eigen ouders. De kinderen van de Midden en bovenbouw kunnen hier zelfstandig aanwezig zijn!

Extra info voor de onderbouw Loosbroek;
Voor de kinderen van de onderbouw zal er om 10u een huifkar vertrekken naar het KVW terrein in Heeswijk- Dinther. De kinderen van de onderbouw gaan onder begeleiding van de eigen ouders/ verzorgers. Ouders kunnen met de fiets achter de huifkar naar Heeswijk rijden. Rond 13u gaan we weer naar Loosbroek terug met de Huifkar.

Extra info voor de MB Loosbroek:
Morgen fietsen we met de kinderen van de middenbouw Loosbroek om 10:00 uur naar Heeswijk voor de spelenkermis. Rond 13:30 uur zullen we weer terug in Loosbroek zijn. Kom dus op de fiets!

Extra info voor de BB HDL:
Vanavond is de overnachting, we verwachten jullie met fiets + slaapspullen bij muziekfabriek tussen 18:30 en 19:30 uur. Hier worden de spullen afgeleverd daarna worden de kinderen (zonder fiets) bij KVW terrein Heeswijk verwacht. Let op: we gaan de bossen in, zorg voor goede schoen en regenjas.
Neemt jouw kind geen deel aan het avondspel/overnachting? Dan zien we hem/haar graag vrijdagochtend 9:30 uur op de fiets bij de Muziekfabriek.