Skip to main content

Ieniemienie - Onderbouw HDL

Hallo cowboys & girls en indianen!

Wij kunnen niet wachten tot wij jullie eigen gemaakte Tipi’s in de bossen zien staan! Helaas moeten we nog even geduld hebben, tot maandag 21 augustus om precies te zijn. Dat is de startdatum van de Kindervakantieweek HDL 2023! Om jullie nèt zo enthousiast te krijgen sturen wij jullie alvast wat praktische en leuke informatie toe.

Er staat voor jullie een week vol leuke spelletjes en activiteiten te wachten, allemaal in het thema: Cowboys en Indianen. Denk bijvoorbeeld aan paarden temmen, goud zoeken, een totempaal maken en knutselen.

Niet gevreesd, we vergeten de traditionele Kindervakantieweek activiteiten echt niet hoor! De eerste twee dagen zullen vooral in het teken staan van bouwen en het pimpen van je eigen Tipi.
Op Maandag 21 augustus gaan we om 09.30 van start. Alle kinderen verzamelen in de knutseltent. Jullie kunnen daar kennismaken met de leiding en je stoere cowboy en indianen vriendjes en vriendinnetjes. Als de groepjes compleet zijn en iedereen zijn button heeft kan de kindervakantieweek écht gaan beginnen. Zet je beste beentje voor en maak vooral veel plezier! Jullie papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, ooms, tantes en/of jullie vriendjes en vriendinnetjes zijn op dinsdagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur uitgenodigd om naar jullie prachtige tipi’s te komen kijken.

op woensdagmiddag is de brandweer van de partij. Noteer 23 augustus alvast in je agenda. Want voor de jongste kinderen (alle kinderen van de Ienieminibouw en Onderbouw) is begeleiding van de eigen ouders nodig. Niet alleen voor het omkleden is dat fijn maar ook tijdens het spelen op de luchtkussens en in het water is dat echt nodig. Denk aan je zwemspullen!

Om als echte Cowboys en Indianen door het leven te gaan dompelen we ons heel even helemaal in de westerse sferen. Hoe we dat doen gaan we niet verklappen. Ben je benieuwd? Op donderdagmiddag sluiten we gezamenlijk af met een voorstelling. We hopen op zoveel mogelijk toeschouwers!

Vrijdag eindigt ons Westers avontuur, maar niet zonder een knallende afsluiting. Vanaf 10.00uur hebben we van de ieniemienie- en onderbouw een uurtje alléén vertier op de spelenkermis. Onder begeleiding van je eigen ouder(s), verzorger kun je veel verschillende spelletjes en activiteiten doen. De spelenkermis duurt tot ongeveer 13.00uur.

En is het gelukt? Hebben jullie er al zin in?!

Vergeet niet dat zonder jullie enthousiasme de week een stuk minder gezellig wordt. Geef je daarom op als vrijwilliger om de kinderen te begeleiden, dan maken we er samen een super toffe week van.

Alvast bedankt,

tot de 21 augustus!