Skip to main content

Middenbouw HDL

Howdy cowboys en indianen van de Middenbouw! 

Middenbouw Heeswijk – Dinther – Loosbroek 

Howdy cowboys en indianen van de Middenbouw! 

Leuk dat jullie dit jaar met ons meegaan naar het Wilde Westen! Samen met alle andere cowboys en indianen gaan we proberen zoveel mogelijk punten te sparen om uiteindelijk de beste groep van de Middenbouw te worden!

Elke dag beginnen we om 10.00 uur met het hijsen van de vlag en om 15.30 uur zal de dag worden afgesloten en de vlag weer naar beneden worden gehaald. Het is een drukke en volle week dus zorg ervoor dat je genoeg eten meeneemt, wij zorgen voor het drinken en een tussendoortje. 

Op maandag vertrekken we met z’n allen naar het Wilde Westen en beginnen we met een super mooi en grote hutten te bouwen, waar we ons hele verblijf zullen vertoeven. ’s Middags gaan we verder met het bouwen aan de hutten, en gaan we deze verven en versieren dus doe kleren aan die vies mogen worden! Als jullie thuis nog oude doeken of leuke versierspullen hebben voor de hutten neem die dan mee. 

Op dinsdag gaan we spelletjes doen op het sportveld in Loosbroek, dus doe sportieve kleren aan. Bij mooi weer zijn er ook waterspelletjes, een extra setje kleren kan geen kwaad. De kinderen uit Heeswijk-Dinther moeten hier naar toe fietsen dus denk ook aan je fiets! 

Op woensdag trekken we de bossen in voor een super spannend bosspel. Het is slim om een lange broek en dichte schoenen aan te doen omdat er pikkers en beestjes in de bossen zijn. ’s Middags komt bij mooi weer de brandweer, neem je zwemspullen en een handdoek mee! 

Op donderdag is het voor Loosbroek helaas alweer tijd om de hutten af te breken, ‘s middags gaan we een speurtocht doen. Heeswijk gaat ‘s ochtends een speurtocht doen en mag ‘s middags nog voor de laatste keer in de hutten spelen.

Vrijdag is helaas alweer de laatste dag van de week en zal de hut afgebroken moeten worden in Heeswijk. Op vrijdag om 10:00 fietst Loosbroek naar Heeswijk om daar af te sluiten met een gezamenlijke Spelenkermis.

Maandag

Hutten bouwen en versieren

Dinsdag

Sport en spel

Woensdag

Bosspel / Brandweer

Donderdag

Afbreken LB /Speurtocht

Vrijdag

Afbreken voor HD / Gezamenlijke afsluiting en Spelenkermis