Programma & tijden

Programma & tijden

Iedere dag start het programma om 10.00 uur. Je bent welkom vanaf 09.45 uur. We vinden het fijn als je op maandag al om 9.30 uur aanwezig bent, zodat je je button en groepje alvast kunt zoeken. Dan kun je om 10.00 uur lekker op tijd beginnen met het bouwen van je hut!

Begin van de dag

Iedere ochtend starten we samen. Na het hijsen van de vlag en het zingen van het KVW-lied, wordt de aftrap gegeven voor weer een nieuwe dag. Daarna gaan de materiaalcontainers pas open. Zorg dat je op tijd bent, want sommige bouwen willen ’s ochtends direct beginnen met een speur- of fietstocht.

Eind van de dag

Op het eind van de dag mag je om 15.30 uur opgehaald worden na de gezamenlijke afsluiting. Dit is ook weer bij de vlag, met het zingen van het lied. Wij verzoeken ouders niet eerder te vertrekken met hun kind, dan dat de vlag weer is gedaald. Meld het bij de vrijwilligers van de groep wanneer u met uw kind vertrekt.

Ouderkijkavond

Op dinsdagavond is er een ouderkijkavond. Hier zijn alle ouders, vrienden, opa’s en oma’s welkom om samen met de kinderen naar de hutten te komen kijken. Deze kijkavond is van 18.00 tot 21.00 uur. Deze avond is er een hapje en een drankje. Op deze manier kunnen wij ook onze vrijwilligers extra in het zonnetje zetten.

Brandweer

Op woensdagmiddag is de brandweer aanwezig. In Loosbroek van 13.30 uur tot 14.15 uur. In HD van 14.30 uur tot 15.30 uur. Wij vragen vooral de ouders van de jongere kinderen om hierbij te assisteren. In Heeswijk–Dinther wordt aan ouders van de jongste kinderen gevraagd al om 14.15 uur aanwezig te zijn.

Overnachting

Voor de kinderen van de bovenbouw is er op donderdagavond een spel, dat gevolgd zal worden door een nachtelijke tocht en een overnachting. De kinderen slapen bij De Muziekfabriek in Heeswijk.

Afsluiting

Op vrijdag stoppen we eerder er is er weer een gezamenlijke en feestelijke afsluiting voor heel HDL op het terrein in Heeswijk. Alle kinderen van Heeswijk-Dinther en Loosbroek zijn hierbij! Het programma eindigt om 13.00 uur.