Skip to main content

Bovenbouw HDL

Howdy cowboys en Hau indianen

 

Welkom op deze pagina voor jullie bovenbouwers en jullie ouders.

Wij hebben er zin in als leiding. We zijn al verschillende maanden bezig met de voorbereiding van een spectaculaire week.

Het thema van dit jaar zoals jullie waarschijnlijk al wisten is: Cowboys en Indianen.

Op maandag 21 augustus beginnen we de dag om 9:30 waar je je button kunt ophalen en alvast je groepje kunt zoeken. Om 10:00 hebben we een gezamenlijke opening van de KinderVakantieWeek en wordt de eerste keer deze week de vlag gehesen.

We starten met het bouwen aan jullie ranch, saloon of misschien wel een fort. Gedurende de dag zullen we ook de knutseltent induiken om onze groep herkenbaarder te maken. En om aankleding te maken voor jullie bouwwerk(en).

Gedurende de rest van de week zijn jullie elke dag welkom vanaf 9:45.

Op dinsdag 22 augustus gaan we vanuit Hadee op de fiets en Loosbroek te voet naar het sportpark van Loosbroek. Waar we na deze warming-up zullen gaan strijden als Cowboys en Indianen bij de verschillende spellen. Neem sportieve kleren mee voor de spelletjes en een extra set droge kleren indien het mooi weer is vanwege de spelletjes met water.

Op woensdag 23 augustus worden de kinderen uit Hadee en Loosbroek met hun fiets verwacht. We gaan met z’n allen naar het Bedaf. Daar spelen we in de ochtend een super leuk bosspel dat we voor jullie hebben bedacht. Tegen de middag gaan we ieder naar ons eigen terrein voor de brandweer. Neem je zwemspullen en een handdoek mee.

Op donderdag 24 augustus gaan de kinderen uit Loosbroek op de fiets naar Hadee voor wederom een spectaculair bosspel. In de middag is het helaas tijd om onze hutten af te breken.

Om je vervolgens klaar te maken voor het avondspel en het spannende nachtspel.

Inschrijving voor het avondspel en nachtspel gaat ook dit jaar weer digitaal. Hiervoor hoef je pas in de week zelf op uiterlijk dinsdag 22 augustus in te schrijven.

Gedurende de avond gaan we verschillende spelletjes spelen en als de nacht gevallen is wordt het weer een onrustige nacht.

Op vrijdag 25 augustus zullen we vanuit onze overnachtingslocatie na een heerlijk ontbijt, op de fiets, naar locatie Hadee gaan om daar deel te nemen aan de Spelenkermis.

Om 13.00 uur sluiten we deze toffe week af en kunnen alle cowboys en indianen weer terugkeren naar hun eigen ranch/tipi. Lekker met de beentjes omhoog!

Wij zijn enthousiast over de activiteiten die komen gaan. Jullie ook?

 

Maandag Start inschrijven avondspel, nachtspel en overnachting Hutten bouwen en versieren
Dinsdag Hadee op de fiets. Sport kleren + droge kleren.

Inschrijving sluit voor avondspel, nachtspel en overnachting.

Sport en Spel
Woensdag Iedereen op de fiets. Zwemspullen + handdoek Bosspel en Brandweer
Donderdag Loosbroek op de fiets.

Iedereen op de fiets voor overnachting.

Spel, bosspel, hutten afbreken en avondspel, nachtspel en overnachting
Vrijdag   Spelenkermis