Skip to main content

Onderbouw - Loosbroek

Dag Cowboys en Cowgirls,

Dag Cowboys en Cowgirls,

Kindervakantieweek komt er weer aan en dit jaar gaan we in western Style.

Of te wel, zet je beste Cowboyhoed op en timmer, verf en speel er lustig op los.

Maak van jou hut een saloon of ranch en ga de strijd aan met de andere groepjes van de onderbouw. Knutsel er op los in de knutseltent of kom als eerste over de lijn met sport en spel. Op de prairie schijnt altijd de zon en we gaan er vanuit dat in dit western dorpje, dat ook het geval is. Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

we gaan elkaar zien op de Kindervakantieweek. Het programma is als volgt:
Op maandag gaan we snel van start om een mooie hut te bouwen. Wat zou het leuk zijn als je een echte saloon maakt of een grote tipi en wat dacht je van een heuse gevangenis of te wel een Jail.
In de middag gaan we een bosspel spelen in Dora’s bos.

Op Dinsdag is het tijd om de hutten nog eens flink te versieren want vandaag is het mooiste hut verkiezing dus wil je hoge ogen gooien, dan knutsel er nog maar eens flink op los.
In de middag mogen we we los in het park, er staan namelijk een aantal spelletjes klaar voor jullie zodat jullie kunnen bewijzen dat jullie echte krijgers zijn of stoere cowboys.
Na het sport en spel hebben we de uitslag van de mooiste hut verkiezing.
En vanavond mogen de papa’s en mama’s, opa’s en oma’s en aan wie je ook maar de hut wil laten zien komen kijken. Tussen 18 en 20 uur is iedereen welkom.
We zijn al op de helft van de week en wat hebben we nog genoeg leuke dingetjes voor jullie in petto!
Als eerste gaan we weer los op onze hutten want er mag weer geverfd worden zodat de hut er nog fraaier bij komt te staan. Tijdens deze ochtend mogen de groepjes om de beurt naar stal Bertus om eens flink met de diertjes te gaan knuffelen. Tevens mag er ook geschminkt worden.

En dan de middag! Zoals gewoonlijk staat de brandweer weer klaar om voor verkoeling te zorgen, dus zorg dat je de zwembroek en handdoek bij de hand hebt.

Daar is alweer de Donderdag.
We gaan voor de middag door Loosbroek lopen, op zoek naar cowboys of indianen. Maar pas op, er zijn boeven die op zoek zijn naar jullie dus opgepast.
Na de middag is het tijd voor een spelenkermis met diverse activiteiten.

Vrijdag, De laatste dag. mocht je nog puf hebben dan zien we je graag op het
kindervakantieweek terrein van Heeswijk-Dinther.
We hebben hier super veel leuke activiteiten voor jullie klaar staan. Dat wil je niet missen!

Hey ha Cowboy’s