Skip to main content

Het programma voor de onderbouw Loosbroek

By 28/08/2016september 25th, 2020KinderVakantieWeek

Bij deze nog het programma van de Onderbouw Loosbroek

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Opening Opening Opening Opening Spelenkermis
Hutten bouwen Hut bouwen / versieren / knutselen Ponyrijden / dieren knuffelen / knutselen Speurtocht
Poppenkast Poppenkast Poppenkast Poppenkast
Bosspel Sport en spel Brandweer Opruimen / voorstelling

Hutten bouwen / versieren

Op maandag gaan jullie samen met je groepje een hele mooie hut bouwen. Die hut mogen jullie op dinsdag prachtig versieren. Dus als jullie thuis nog mooie spullen hebben die toch weg mogen, neem die dan mee. Denk hierbij aan doeken, versiering etc. ! Maak er iets moois van en nodig je papa, mama, opa en oma uit om op dinsdag van 18.00 uur tot 20.00 uur naar je hut te komen kijken!

Knutselen/schminken

We hebben dit jaar weer een echte knutseltent. Hier kunnen de kinderen de elke dag knutselen als ze dit willen. Ook wordt er weer volop geschminkt tijdens deze kindervakantie week.

Bosspel

Op maandagmiddag hebben we een heel mooi bosspel. Daar gaan we op zoek naar alle sporters van de Olympische spelen. Maar let op de scheidsrechter met zijn rode en gele kaarten!!

Sport en spel

Speciaal voor jullie hebben we de Olympische spelen naar Loosbroek gehaald. Jullie zijn allemaal geselecteerd om hieraan deel te nemen. Laat je van je beste sportieve kant zien.

Brandweer

Bij mooi weer komt op woensdag de brandweer. Dan gaan we spelen met water en schuim. Neem dan je zwemspullen mee. Denk ook aan slippers/waterschoenen.

Voorstelling

Op Donderdagmiddag is er op het podium van de kindervakantieweek een hele mooie voorstelling van alle kinderen van onderbouw Loosbroek voor alle ouders, opa’s, oma’s, buren, bekenden enz. Neem zelf je mooiste sporttenue mee dan maken we er een spetterend optreden van.

Tot de kindervakantieweek

Werkgroep Onderbouw Loosbroek

Author Arjan Wellens

More posts by Arjan Wellens